introducing the vlumière
image menu close
Transport

Internațional

 

Livrăm INTERNAȚIONAL prin DHL Express.

 

Național

 

LIVRARE GRATUITĂ în ROMÂNIA la comenzile de peste 700 RON: livrăm gratuit în Romania prin Fan Curier către destinațiile urbane. Dacă locuiți în afara zonelor urbane și există kilometri suplimentari care afectează costul de transport, veți fi notificată despre costurile suplimentare înainte de livrarea coletului

 

Cât durează să primiți comanda?

 

În funcție de produsul achiziționat, există mai multe termene de livrare. Acestea sunt menționate pe pagina individuală a fiecărui produs și vor fi re-comunicate telefonic sau pe e-mail în momentul confirmării comenzii. Pentru orice intrebări legate de termenele de livrare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa office@vlumiere.com

 

Livrați și în alte țări din UE?

 

Da. Livrăm în orice țară membră UE prin DHL Express. Dacă sunteți dintr-o țară UE, veți fi contactată prin e-mail după plasarea comenzii și vom stabili împreună cea mai bună variantă pentru livrarea produselor în țara în care vă aflați.

 

Dar  în țări din afara UE?

 

Livrăm de asemenea și în țările non-UE prin DHL Express. Dacă sunteți dintr-o țară non-UE, veți fi contactată prin e-mail după plasarea comenzii și vom stabili împreună cea mai bună variantă pentru livrarea produselor în țara în care vă aflați.

 

 

Newsletter

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile noastre si pentru a beneficia de 5% REDUCERE la prima comanda! 

Cosul meu (0)
Expedierea
0.00 LEI
TOTAL
0.00 LEI
Vezi cosul Continua cumparaturile