introducing the vlumière
image menu close
Despre vlumière

Povestea noastra


La Vlumiere, perspectivele noastre individuale pot fi dintre cele mai diverse, insa cu totii avem in comun pasiunea vie pentru designul vestimentar. Brand-ul Vlumiere s-a nascut ca o consecinta fireasca a farmecului irezistibil pe care lumea modei l-a exercitat dintotdeauna asupra noastra. Pentru mine, nevoia de a crea si de a ma exprima prin design vestimentar a inceput inca din copilarie. Ata si acul mi-au fost printre cele mai dragi „jucarii”, iar papusile - primele modele de podium. Nu stiu daca stilul este ceva nativ sau deprins, insa, cred ca, pentru a realiza piese cu adevarat deosebite, designerul trebuie sa aiba si disponibilitatea de a invata, dar si un dram de fantezie innascuta. In ceea ce ma priveste, pentru cele dintai lectii de stil, trebuie sa le fiu recunoscatoare femeilor extraordinare din viata mea: mamei si bunicii mele. Apoi, crescand si apropiindu-ma de varsta maturitatii, dragostea mea pentru couture s-a maturizat si ea. Am inceput sa studiez cu atentie creatiile marilor designeri, iar Coco Chanel a devenit simbolul elegantei absolute. Incet-incet, am inceput sa confectionez tinute pentru mine insami, iar joaca de altadata s-a transformat in treaba de oameni mari. Prin urmare, am putea spune ca, intr-un fel, Vlumiere a capatat viata de la sine.

Ce ne inspira


Suntem de parere ca inspiratia nu trebuie asteptata, ci ea necesita un efort constant de cautare din partea noastra. De aceea, privim cu multa atentie lucrarile marilor maestri si urmarim cu admiratie colectiile designerilor care ne-au precedat. Pentru noi, chiar si clapele unui pian pot compune rochia perfecta pentru o seara la teatru. Cu toate acestea, mai presus de orice, credem ca inspiratia poate fi gasita oriunde privirea se desfata. Asadar, ne-am propus sa trecem in cautarile noastre si dincolo de zidurile galeriilor de arta, atat in spatiul vietii cotidiene, cat si in natura. In plus, ne aflam adesea entuziasmul creator in culturile altor popoare, in pulsul oraselor pe care le vizitam sau in oamenii pe care ii intalnim. Rafinamentul vestimentar caracteristic milanezilor, extravaganta costumelor Carnavalului de la Venetia, energia florentinilor, bogatia ornamentala a artelor decorative orientale – toate acestea ne hranesc inspiratia in permanenta. Totusi, obiectele vestimentare unice pe care le realizam sunt, in primul rand, rodul imaginatiei si al fanteziei.

De ce Vlumiere


Desi ne place sa invocam spontaneitatea si jocul in procesul de creatie, suntem foarte seriosi cand vine vorba de clientele noastre. Stim ca, in orice moment, tinuta potrivita poate schimba starea interioara, nivelul de incredere in sine si deschiderea spre lume ale oricareia dintre noi. De aceea, indiferent daca vorbim despre o zi agitata la birou sau despre o seara in oras, va propunem piese vestimentare versatile, ideale ambelor ocazii. Credem ca luxul, eleganta si confortul sunt importante in egala masura. Coco Chanel spunea ca luxul trebuie sa fie confortabil pentru a putea fi intr-adevar numit lux. De aceea, avem grija sa alegem doar materiale de calitate, si dam o atentie deosebita modului in care piesele sunt confectionate. Pentru a ne putea dedica in proportie de suta la suta intregului proces, si pentru a va putea oferi creatii deosebite de fiecare data, lansam exclusiv serii limitate. Va invitam cu drag sa explorati colectiile disponibile pe site-ul nostru. Pentru orice alte detalii, va stam oricand la dispozitie.

Newsletter

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile noastre si pentru a beneficia de 5% REDUCERE la prima comanda! 

Cosul meu (0)
Expedierea
0.00 LEI
TOTAL
0.00 LEI
Vezi cosul Continua cumparaturile