introducing the vlumière
image menu close
Termeni si conditii

Termeni și Condiții

Website-ul www.vlumiere.com este proprietatea LGV OFFICE HOUSE SRL, cu sediul în Constanța, str. Poporului, nr 173, inregistrată cu CUI: 39927771 și Nr. Reg. Com: J13/2654/27.09.2018, e-mail: office@vlumiere.com

Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

Vlumiere.com își asumă dreptul de a modifica prevederile fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesând pagina "Termeni și condiții". 

Vlumiere.com vă garantează acces limitat pentru informare și realizarea de comenzi online, însă nu vă oferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei LGV OFFICE HOUSE SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

1. Produsele Vlumiere

Produsele comercializate prin intermediul Vlumiere.com sunt fabricate în România și sunt transmise în ambalajul original al produsului. La data livrării acestea vor fi însoțite de factura fiscală. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs nu se mai regasește în oferta actuală sau există un număr mare de cereri pe respectivul produs, Vlumiere.com își rezervă dreptul de a nu da curs respectivei comenzi prin notificare prealabilă.

 

2. Se pot comanda produse in regim de urgenta?

Da. Se pot comanda produse in regim de urgenta. Pentru a fi sigura ca primesti produsele dorite in timp util, se poate achita o taxa de urgenta, in valoare de 100 lei pentru produsele casual sau 200 lei pentru produsele elegante. Aceasta taxa este valabila doar pentru produsele de pe site-ul www.vlumiere.com.

 

In cazul in care doresti sa returnezi/schimbi produsul comandat, taxa de urgenta nu se returneaza. 

 

3. Se pot efectua probe pentru un produs comandat online? 

Da. In cazul in care doresti sa efectuezi probe pentru un produs realizat la comanda, de asemenea, se percepe taxa de proba. 

 

4. Plata produselor

Pe site-ul Vlumiere.com puteți opta pentru una dintre urmatoarele opțiuni de plată:

4.1. Plata Ramburs ( la livrare ): Vă vom livra produsele printr-un curier rapid și veți putea plăti numerar în momentul recepționării coletului.

4.2. Online cu card bancar (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

 

5. Livrarea produselor

Livrăm produsele oriunde în țară (România), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor variază și este menționat pe pagina fiecărui produs în parte. Comanda va fi confirmată prin e-mail sau telefon, înainte de livrarea produselor.

Costurile de livrare

1. GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depășește 600 RON 

2. 25 RON (tva inclus) pentru comenzile cu valoarea cuprinsă între 0 și 600 RON

Realizarea livrării se face prin Fan Courier. Tarifele de mai sus sunt valabile pentru orice localitate din România în care se află un punct de lucru Fan Courier ( peste 5000 localități ).

În cazul în care nu veți fi găsită la adresa menționată, veți fi contactată telefonic de către firma de curierat. Recepția produselor reprezintă acceptul dumneavoastră că produsele au ajuns în stare bună.

Exista o serie de motive independente: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești în baza cărora Vlumiere.com își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi livrate.

13.1. Anularea comenzii

3.1. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri

3.1.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
3.1.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat, in cazul platii online;
3.1.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

6. Returnarea produselor

Te rugăm să returnezi produsele la adresa: str.Poporului, 173, Construcția C2, Constanța, jud. Constanța - LGV OFFICE HOUSE, împreună cu formularul de retur completat. Pentru a obține un duplicat al formularului de retur, vă rugăm să ne contactați la adresa office@vlumiere.com.

Conform legii comerțului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 în calitate de consumator (cumpărător) aveți dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot să vă revină sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

 În cazul în care doriți să returnați produsele, vă rugăm să luați în considerare următoarele aspecte:

· Produsele returnate trebuie să fie noi, în cutia de ambalaj originală, însoțite de toate accesoriile aferente produsului;

· în cazul în care mărimea nu corespunde, se poate solicita o ținută de altă mărime în schimbul celei inițiale;

· Puteți solicita schimbarea mărimii o singură dată. În acest sens vă invităm să consultați tabelul de mărimi afișat pe www.vlumiere.com

· Veți asigura contravaloarea transportului în cazul în care doriți să returnați/schimbati produsele;

· În cazul în care produsul nu poate fi schimbat cu o altă mărime, vă vom returna suma achitată, prin tansfer bancar (în contul menționat de dumneavoastră în maxim 15 de zile calendaristice, de îndată ce toate condițiile de mai sus au fost îndeplinite.)

 

7. Copyright Vlumiere.com

Întregul conținut al site-ului www.vlumiere.com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea LGV OFFICE HOUSE SRL și este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului Vlumiere.com numai în limitele menționate în prezentul document.

 

8. Protecția datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Regulamentului (UE) nr. 679 din 27 Aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, site-ul Vlumiere.com, prin LGV OFFICE HOUSE SRL, în calitate de Prestator, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastră.

Definiție termen consimțământ

„Consimțământ” al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate.

Legislația aplicată în vederea consimțământului

Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

Drepturi Prestator prin consimțământ

LGV OFFICE HOUSE SRL are dreptul prin consimțământ digital, de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul prelucrării informațiilor ce conțin date cu caracter personal constă în asigurarea serviciilor de comerț și tinerea la curent cu activitatea noastră, conform cererilor de pe site-ul www.vlumiere.com

Prestatorul, în calitate de Operator se angajează să păstreze confidențialitatea datelor cu caracter personal de care a luat la cunoștință.

Drepturi persoană vizită prin consimțământ

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), beneficiați de dreptul de Informare, Acces, Rectificare, Ștergere, Restricționare, Portabilitate, Opoziție, si de intervenție asupra datelor, conform art. 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, din prezentul regulament. 

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere prin e-mail la adresa office@vlumiere.com

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugam să ne informați cât mai curând posibil.

Categorii de date cu caracter personal

Sunt înregistrate următoarele categorii de date cu caracter personal cu următorul scop:

numele, prenumele – cu scopul de a organiza comerțul, întocmirea documentației de comerț si facturarea comenzilor;

adresa – cu scopul livrării produselor comercializate;

datele financiare, cont IBAN - solicitat la returul produselor, pentru returnarea contravalorii acestora prin Ordin de Plata;

numărul de telefon mobil personal - pentru contact comerț, informare produse si activități post vânzare;

adresa e-mail - pentru transmiterea digitala a facturii, urmarirea stadiului de procesare a comenzii, informații produse si newsletter;

Scopul si temeiul prelucrării datelor

Prelucrarea datelor cu caracter personal menționate va fi efectuată pentru realizarea următoarelor scopuri si temei:

interesele persoanei fizice vizate de a beneficia de servicii de comerț;

consimțământul explicit al clientului cu privire la alegerea unui produs asociat domeniului modei;

consimțământul explicit al clientului pentru a primi informații despre produsele si serviciile oferite de www.vlumiere.com;

Păstrarea si Transferul datelor cu caracter personal către terți

Informațiile înregistrate prin datele personale sunt destinate utilizării de către Departamentul Administrativ al LGV OFFICE HOUSE S.R.L, în conformitate cu Analiza de Impact asupra folosirii datelor cu caracter personal. Datele se păstrează in format scris si digital în cadrul departamentului Administrativ. Datele în format scris sunt păstrate în fișet de documente și disponibil doar personalului Administrativ. Datele digitale sunt prezente și păstrate pe calculatorul definit Administrativ, protejat prin sistem de operare Windows licențiat, suita Office licențiată, Pachet Antivirus cu licență, iar accesul este asigurat prin user și parola proprie a Departamentului Administrativ al Societății LGV OFFICE HOUSE SRL.

Datele înregistrate vor fi dezvăluite terților, și anume firmelor de curierat și contabilitate, în scopul desfășurării activităților contractuale de livrare a produselor și de înregistrare în contabiliate a facturilor emise.

Valabilitate

Prezentul consimțământ este valabil pentru o perioadă de 10 de ani sau până la retragerea sa de la data comenzii.

 

9. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, vă exprimați acordul în totalitatea elementelor enunțate mai sus pentru utilizarea website-ului Vlumiere.com și a relațiilor comerciale.

 

Newsletter

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile noastre si pentru a beneficia de 5% REDUCERE la prima comanda! 

Cosul meu (0)
Expedierea
0.00 LEI
TOTAL
0.00 LEI
Vezi cosul Continua cumparaturile