introducing the vlumiÈre
image menu close
Schimb si retur

În funcție de produsul pe care alegeți să îl achiziționați, există diferite metode de schimb și retur.

 

1.      Pentru produsele realizate pe mărimi standard (XXS/XS/S/M/L/XL) 

  Acceptăm returul unui produs în termen de 14 zile calendaristice de la livrarea acestuia

- Clientul este responsabil de acoperirea costurilor adiționale de transport. Coletele primite după cele 14 zile nu vor fi acceptate.

- Acceptăm returul numai pentru produsele ce nu au suferit deteriorări ulterioare cumpărării și se află în starea originală, care nu au fost purtate, modificate sau spălate, cu toate etichetele originale atașate și în ambalajul original. Recomandăm să verificați starea produsului la livrare, înainte de a îndepărta orice etichetă.  În colet, vă rugăm să introduceți formularul de retur completat. Acesta poate fi descărcat pe link-ul din josul paginii. 

- Un produs poate fi înlocuit doar cu o altă mărime. Produsele primite în locul celui achiziționat inițial vor fi livrate numai după ce s-a realizat returul, iar produsul returnat a fost verificat de către echipa noastră. Înlocuirea unui produs se poate realiza o singură dată, iar clientul este responsabil de acoperirea costurilor adiționale de transport.

 

2.    Pentru produsele realizate pe mărimi personalizate

Nu se acceptă retururi. Totuși, în termen de 14 zile calendaristice ne puteti contacta pentru a soluționa orice neconformitate a produsului. Aceste neconformități incud:

- Articolul prezintă defecte de fabricație. Recomandăm să verificați starea produsului la livrare, înainte de a îndepărta orice etichetă și de a arunca ambalajul original.

- Articolul nu corespunde măsurilor pe care le-ați comunicat. În momentul plasării comenzii, veți fi rugată să specificați măsurile personale, bazate pe ghidul pentru mărimi personalizate. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru măsurătorile realizate greșit. Clientul este responsabil în întregime de măsurile pe care ni le comunică. Acestea vor fi comunicate în scris, în momentul plasării comenzii sau ulterior prin e-mail.

 Nu se pot realiza schimburi pentru produsele personalizate, deoarece produsele sunt unice, realizate după măsurile indicate de fiecare clientă în parte.

 

Când voi primi contravaloarea produselor returnate?

Durează maxim 10 zile lucrătoare de la primirea returului pentru a se realiza returnarea contravalorii acestuia către client.

Când toate condițiile au fost îndeplinite, vă vom notifica și vom returna contravaloarea produsului/produselor.  

Vă rugăm să aveți în vedere că nu vor fi acoperite costurile adiționale de transport ale produselor.

În cazul plății unei comenzi online prin card bancar și imposibilitatea Societații LGV OFFICE HOUSE SRL de a efectua și livra comanda respectivă, din varii motive, suma debitată de pe cardul clientului va fi restituită acestuia în termen de maxim 15 zile lucrătoare în contul său IBAN din care s-a facut plata.

Pentru orice întrebări în legătură cu politica noastră de RETUR ȘI SCHIMB, vă rugăm să ne contactați la office@vlumiere.com

 

Pot returna produsele achiziționate la reducere?

Da. Acceptăm returul produselor aflate la reducere.

 

Pot schimba un produs pentru alt produs?

Nu. Recomandăm returnarea produsului achiziționat și reluarea procesului de cumpărare pentru un alt produs.

 

Pot comanda produse in regim de urgenta?

Da. Se pot comanda produse in regim de urgenta. Pentru a fi sigura ca primesti produsele dorite in timp util, se poate achita o taxa de urgenta, in valoare de 100 lei pentru produsele casual sau 200 lei pentru produsele elegante. Aceasta taxa este valabila doar pentru produsele de pe site-ul www.vlumiere.com.

In cazul in care doresti sa returnezi/schimbi produsul comandat, taxa de urgenta nu se returneaza. 

 

Puteti descarca formularul de retur dand click aici.

 

 

Newsletter

Inscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile noastre si pentru a beneficia de 5% REDUCERE la prima comanda! 

Cosul meu (0)
Expedierea
0.00 LEI
TOTAL
0.00 LEI
Vezi cosul Continua cumparaturile